Top optreden
Onze bewoners, en wij, hebben genoten van het optreden van Carla. Ze speelt prachtig en buiten dat, praat ze ook de verschillende muziekstukken ontzettend leuk aan elkaar! Voor herhaling vatbaar!

Huize Martha Flora Den Haag

Hartelijk dank voor de prachtige Sagen van de Rijn uitvoering! We hebben genoten van je harpspel, je vertelling en je zang en de Rijn begon helemaal tot leven te komen. aan het einde van jouw voorstelling wilden we eigenlijk allemaal door hem omhelsd worden.

Dario

Vrijwilligers en bewoners praten nog steeds over jouw geweldige optreden. Je hebt een grote indruk achtergelaten! Ik hoop echt dat je weer een keer bij ons komt optreden!

Estherafdeling Welzijn

Met ontzettend veel plezier denk ik terug aan je optreden met de Notenkraker voor onze senioren groep in de Kerk. Het is mede dankzij jou een onvergetelijk kerstfeest geworden! Heel hartelijk bedankt.

Jolien

Wat hebben we genoten van jouw mooie harpspel en de vertelling van de Prinses op het Witte Paard!! Een origineel idee en wat heb je een talent om te vertellen.

Els

We hebben erg genoten van je optreden. Ik heb nog van veel mensen reacties gehad dat ze niet wisten dat er zoveel mooie muziek uit een harp kon komen. Ze zijn zeer onder de indruk van je muziek en ook de manier waarop je de Sneeuwkoningin vertelling bracht. Heel veel dank hiervoor.

Truus

Wat een ontzettend mooi optreden, en wat zag je er prachtig uit als Lilivisje. Die lijzige Larie was echt te gek. En zoals je enthousiast uitriep: Schubje wil mee! kreeg ik er echt meteen zin in en werd net zo enthousiast als zij.

Klara

Graag tot een volgende keer, de klant had speciaal jou uitgekozen, hij vond je spel erg mooi en warm klinken!

Mayaartiestenbureau

Merci beaucoup pour la représentation de ce soir à l’église, c’était formidable! Je suis très heureux d’habiter à coté d’une très grande artiste. J’espère de vous revoir très bientôt dans une nouvelle représentation.

Phillippe

Onze kinderen zijn spontaan begonnen samen te spelen. Zo leuk! Dank je wel Carla voor het nieuwe stuk dat je voor hen hebt gearrangeerd. Mijn dochter riep meteen: oh papa mag ik dat nu spelen? Ze zijn er nu samen mee bezig …

Alwin

Ik heb gisterenavond genoten van je harp concert! Jeetje, je speelt mooi! En een mooie combinatie van stukken. Genieten, genieten, genieten, dank je

Ella

Wow ik heb echt genoten gisteren! Heel knap en het spreekt enorm aan … mooi verteld en mooi gespeeld!

Jacqueline

Wat heb je gisteren bij het concert voor koor, orgel en harp weer her en der met gouden klanken gestrooid! Ik heb erg genoten van de harp en met mij vele anderen, het was grappig en mooi om te merken hoe de collectieve concentratie toenam als jij in actie kwam, je voelde om je heen hoe oren gespitst werden en halzen gerekt om te zien hoe en door wie die klanken gemaakt werden.

Marian

Super bedankt Carla voor je optreden bij het aansteken van de kerstboom gisteren. Het was een enorm succes. Bedankt ook voor de moeite die je hebt genomen om een zangeres erbij te regelen.

BenHotel Des Indes

Dank je wel voor je prachtige spel bij onze Kaarsjesmiddag. De enthousiaste reacties op jouw harpspel zijn overweldigend. Mensen waren ook zeer ontroerd. Zo velen bleven luisteren. Je hebt zoveel troost gegeven. Ik denk omdat je niet alleen zeer goed speelt maar ook vanuit je hart! Heel veel dank.

Suzanne

Mijn dochter vindt jou net een toverfee … ze voelde zich eerst verdrietig maar na de harples bij jou helemaal vrolijk en blij!

Dieneke

Je prachtige muziek raakte de aanwezigen rechtstreeks in het hart!

JanieFlorence

Het gezelschap (en ik zeker!) hebben enorm genoten van je prachtige muzikale intermezzo. Feeëriek … vele aanwezigen hebben het niet droog gehouden. Ik bewonder je dat je zo mooi kunt spelen!

François

Wat heb ik vanmorgen genoten van jullie Panarpa concert. Het was werkelijk af. Prachtige muziekkeuze, leuk dat er op verschillende instrumenten werd gespeeld en interessant door jullie beider leuk gebrachte toelichtingen. Echt klasse. Een klapper, Panarpa was groots.

Trui

Carla, je straalt echt iets heel positiefs uit, ik heb de best mogelijke herinneringen aan je lessen!

Elise

En muziek heeft het weer gedaan! Mijn zoontje voelde zich gestresst maar wilde toch proberen naar harples te gaan. Hij kwam vrolijk en zingend van jouw les terug! Dank je wel

Willem

Jouw lessen zijn zuurstof!

Nora