Remix in Elbphilharmonie Hamburg!

Net kreeg ik bericht dat het écht doorgaat voor een publiek van 600 personen. We gaan met het Remix Ensemble Porto naar de beroemde Elbphilharmonie & Laeiszhalle in Hamburg, wat ben ik blij. Ons concert zal zijn op dinsdag 22 september, we spelen Hans Zender – 33 Veränderungen über 33 Veränderungen, eine komponierte Interpretation von Beethovens Diabelli-Variationen. Hier is een Happy Harpist!

Een speciaal concert programma met Corona-composities

Gedurende de lockdown hebben veel componisten en harpisten nieuwe werken geschreven of hun werken gratis met mede-musici gedeeld. Wat was het een leuke sport al deze werken te verzamelen en in te studeren. Eén titel is zelfs door mijn publiek gekozen! Het is een heel bijzonder programma geworden met een lach en een traan, steden die via de muziek in gedachten konden worden bezocht, stukken vol hoop. Graag kom ik dit verrassende programma ook bij u spelen!

Harp-onder-de-riem deuropening concert

Gedurende de coronalockdown, van maart t/m juli, heb ik elke zondag buiten voor mijn voordeur voor de buurt gespeeld. Er ontstond een groot aantal trouwe luisteraars die wekelijks kwamen met hun klapstoeltje. Ook vanuit open ramen en op balkons, overal stonden mensen te luisteren en ‘lieten zich raken’. Mooie momenten van de buren bij elkaar die zich ‘hierdoor meer met elkaar verbonden voelen’. En ook waardering voor mij persoonlijk, om mijn spel, ‘omdat ik mijn hart openstel en wat daarin leeft durf te laten zien en delen’.

Natuurlijk kom ik ook graag in uw deuropening harp spelen. Een harp-onder-de-riem deuropening concert in uw buurt? Voor uw geliefde in een verpleeghuis? Om een jarige te verrassen? Een huwelijksjubileum te vieren? Heel graag kom ik een door u samengesteld concertje geven bij uw geliefde voor de deur. Neem contact met me op om een extra persoonlijk optreden samen te stellen: info@carlabos.nl

Een fotoproject van Sandra Uittenbogaart

Bel-Concertje

Corona. U kunt niet naar uw geliefden toe. Dan kom ik toch naar hen! Via Zoom of Whatsapp geef ik 1 op 1 bel-concertjes van ca 20 minuten. Eerst een gezellige persoonlijke kennismaking, dan speel ik graag hun favoriete repertoire, live speciaal voor u of uw geliefden.

Er zat een lieve mevrouw met haar hoofd op haar armen, bedroefd vanwege de eenzaamheid. Toen mijn harpmuziek ter sprake kwam veerde ze op. Nadat ik haar favoriete stukken van Satie voor haar gespeeld had straalden haar ogen weer.

Mail me om me te laten weten welke muziek u graag zou willen aanvragen: info@carlabos.nl