Welkom! Wat leuk dat je op zoek bent naar lessen op de harp. In de harp kun je je gevoel kwijt, je emotie en expressie. Dat geluksgevoel, dat gun ik jou ook. Graag wil ik je coachen om stappen te maken in jouw harpspel of om te starten met het bespelen van de harp.

Ik werk individueel, zowel met kinderen als met volwassenen, in mijn privé harp atelier in Rijswijk (locatie: Geestbrugweg 37). Harp lessen zijn wekelijks of tweewekelijks en duren 45 minuten. Wanneer je af en toe een coaching wilt afspreken duurt die 1 uur.

Hoe ben jij tot de harp gekomen? Waardoor werd jij verliefd op de harp? Ik zag toen ik een jaar of tien was op televisie zes meisjes, zes witte jurkjes en zes harpen. Meteen riep ik tegen mijn ouders: dát wil ik! Liefde op het eerste gehoor, die liefde is altijd gebleven. Wat is jouw verhaal?

Tijdens de lessen speel je op één van mijn harpen: Lyon&Healy style 11 pedaalharp, Lyon&Healy Ogden hakenharp of Camac Bardic voor de kleinste leerlingen. Ik zie ernaar uit je te ontmoeten, jouw verhaal te horen en je te horen kennismaken met en spelen op de harp!

Algemene Voorwaarden